top of page

Mietteitä vuoden vaihtuessa

Vuosi 2020 on jäämässä taakse, mitä jäi mieleen?


Kulunut vuosi on varmasti jäänyt kaikkien mieliin monellakin tapaa. Onneksi seuramme lajit ovat pääosiltaan ulkoilulajeja sekä toteutettavissa turvavälejä noudattaen, joten täysin vallitseva tilanne ei toimintaamme keskeyttänyt. Omat haasteensa se toki toi, mutta niistäkin selvittiin kunnialla.
Katseet kohti tulevaa:


Retkiluistelurata on Vuonislahdessa Jauhiaisella aurattu, sinne siis reippailemaan! Seurallahan on retkiluistimia lainattavaksi jäsenillemme.


Viereinen kuva uudesta puheenjohtajasta on kylläkin jo muutaman vuoden takaa, mutta samoilla fiiliksillä haaveet jo uusissa reissuissa!Uimahallivuorot ovat vielä toistaiseksi katkolla, joten sen osalta harjoittelut ovat keskeytyneet.


Mutta entäs kun jäät sulavat? Jäiden reunoille melontaa, roskamelontaa, vappumelontaa, koululaismelontaa, yhteismelontaa, näitä kaikkia voi jo haaveilla ja mietiskellä tulevia reissuja. Lieksa on loistava ympäristö melontaan, mutta eihän mikään estä pakkaamasta kajakkeja mukaan ja lähtemään vaikka kauemmaksikin retkelle.


Kirkkoveneen toivotaan pääsevän liikkeelle viikottain, toivotaan suotuisia kelejä ja aktiivisia soutajia, niitähän seurassamme onneksi on. Samalla voi treenata kohti heinäkuussa järjestettävää Kareliasoutua.


Pidetään itsemme ja toisemme liikkeessä, ollaan aktiivisia, harrastetaan yhdessä ja yksin innolla, riemulla ja tavoitteita rikkoen.


Kiitos kuluneen vuoden reissuista ja Oikein ihanaa Uutta Vuotta 2021!
84 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page