top of page

Syyskuulumisia

Näin se vaan alkaa olla kesäkausi taputeltu. Kirkkovene sai uudet penkit keväällä ja soutajien palautteen mukaan aherrus kannatti. Uusia soutajia kävi tänäkin vuonna kokeilemassa lajia niin viikkosoutujen kuin erillisenkin tapahtuman yhteydessä. Myös melonnan puolella on ollut aktiivinen kesä, uusia innokkaita melonnan kokeilijoita oli mukavasti, opeteltiin myös kaatumista ja pelastautumista.

Laittoipa yksi uusi meloja kokeneetkin todellisen koetuksen partaalle, yrittäessämme pysyä hänen melontatahtinsa mukana.


Retkiä oli molempien lajien parissa mukavasti, soutajat innostuivat jopa uimaankin kesken soudun helteen innoittamana. Melojilla oli yksi yönyli reissukin Lentualle. Yhteinen Monolanniemen reissu toteutettiin kylläkin autoillen sateen uhatessa lähdön hetkellä, mutta sekin muuttui nätiksi kesäillan vietoksi yhdessä laavulla.
Nyt on aika pikkuhiljaa siirtää toiminta lämpimämmän veden äärelle uimahalliin, nimittäin seuran yhteinen uimahallivuoro yhdessä Lieksan Melojien kanssa alkaa sunnuntaina 16.10.2022. Vuoro on tuttuun tapaan sunnuntaisin klo 18-20. Vuorolla on mahdollista harjoitella kajakin käsittelyä, pelastautumista tai vaikka eskimokäännöstä, uintia ja vesijuoksua unohtamatta. Saavuthan paikalle ajoissa, ovi on lukossa klo 18 eteenpäin.Mutta vielä on suunnitelmissa reissu syksyn värejä ihastelemaan sekä rikkomaan pimeys lyhtymelonnan tavoin. Näistä lisää kunhan asiat varmistuvat! Myös syyskokous ja pikkujoulu lähestyy pikkuhiljaa, joten täysin laakereilleen makaamaan ei tässä seurassa todellakaan tarvitse jäädä, puhumattakaan tulevan talven retkiluistelun haaveista jo!


Lämpimän syksyn mukavaa jatkoa toivotellen


Puheenjohtajanne

Nina

33 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page